V soboto 12. in nedeljo 13. marca 2022 so Prevaljske odbojkarice dosegle zelo lepe rezultate.
V soboto se je v domači dvorani na Prevaljah odvijal turnir v mali odbojki. Ekipa trenerja Marka Drevenška v tej sezoni še ne pozna poraza na igrišču. Zaradi nesrečnih okoliščin COVID-19 so na začetku sezone  kljub zmagi , zaradi tekmovalnih pravil,  izgubile dve tekmi. Toda punce dokazujejo, da so doma iz krajev kjer je doma trma in “jeklena volja” ter v nadaljevanju igrajo kot znajo.  Na zadnjem turnirju v domači dvorani so premagale ekipo Braslovče I z rezultatom 2:0. Prav tako so premagale ekipo Murania Lendava z rezultatom 2:0.

Popoldan so se v isti dvorani pomerile še starejše odbojkarice ekip Prevalje in Murania Lendava. Tudi tu so bile uspešnejše odbojkarice Prevalj in zabeležile novo  zmago, z rezultatom 3:0,  v 2.DOL vzhod.

V nedeljo, 13.3.2022 so  kadetinje odigrale turnir v Mozirju.

Proti domači ekipi Mozirja so izgubile z rezultatom 2:1, a se jim je zmaga za las izmuznila. V tretjem odločilnem nizu so po napeti končnici izgubile z rezultatom 14:16. A to puncam trenerja Damirja ni vzelo željo po dokazovanju in so v drugi tekmi proti Ljubnem strnile moči in zmagale z rezultatom 2:0.
Čestitke vsem ekipam, ki so zares odlično nastopale pretekli vikend.
OK Prevalje